Kamperfoelieweg 164-A / Noord / €1.400,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Nieuw gerenoveerd 3 kamer appartement gelegen aan de Kamperfoelieweg te Amsterdam Noord. De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend met een bushalte op loopafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10 en de IJtunnel richting Amsterdam. Centrum. Ook met de fiets bent u binnen circa 10 minuten via de pont op het Centraal Station. Gratis parkeren in de hele wijk. In de toekomst zal de bereikbaarheid nog worden uitgebreid met de komst van de Noord/Zuidlijn.

De Bloemenbuurt is onlangs nog geheel opnieuw in de verf gezet en mede hierdoor is er een heerlijke woonomgeving ontstaan met een bijzondere uitstraling. Het is een rustige groene en kindvriendelijke buurt met een nieuw zwembad (Noorderparkbad), speeltuin, kinderopvang en diverse basisscholen. In de nabijheid van de Bloemenbuurt zijn winkelcentra Mosplein, Boven ’t IJ alsmede het geliefde Van Der Pekstraat met zijn markt.

  • bekijkt u onze advertentie op Pararius? Op onze website kunt u een online bezichtiging bekijken van deze woning.

Lees meer

Specificaties

Adres: Kamperfoelieweg 164-A, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 55 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 14/09/2021
Huurprijs: € 1.400,-
Waarborgsom: 2800
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

Plattegrond

20180508_Kamperfoelieweg 164-A_VH-2100

blueprint