Haarlemmerplein 2 / Centrum / €7.500,- p.m.

Meld je aan

+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

HET GEBOUW
Prachtig gesitueerd en markant hoekpand met grote etalage gelegen aan het gerenoveerde Haarlemmerplein/hoek Haarlemmerdijk. Voor de deur bevindt zich het Haarlemmerplein met een ondergrondse parkeergarage (betaald parkeren, ingang Haarlemmerweg). De Haarlemmerdijk is een populaire winkelstraat in het centrum van de stad, gelegen op de rand van de Jordaan. Kenmerkend aan de Haarlemmerdijk, in 2011 samen met de Haarlemmestraat zelfs uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland door bezoekers van de website NLstreets, is de mix van dagelijkse voorzieningen en lifestyle / speciaalzaken. De straat is hierdoor aantrekkelijk voor de dagelijkse boodschap, maar ook voor een leuke shopsessie.

VERHUURBAAR OPPERVLAKTE
Circa 484,20 m² v.v.o. winkel-/kantoorruimte, verdeeld over het souterrain, begane grond en eerste verdieping. De ruimte is als volgt verdeeld:

Souterrain: 144,40 m²
Begane grond: 188,10 m²
Eerste verdieping: 151,70 m²

AANVANGHUURPRIJS
€ 90.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg, op korte termijn.

BESTEMMING
Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

VOORZIENINGEN
Het object wordt in huidige staat

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015 = 100).

HUURTERMIJN
2 jaar*, dit in verband met een voorgenomen renovatie van het gebouw inclusief de winkelruimte. Na renovatie zal verhuurder de gerenoveerde winkelruimte tegen marktconforme condities gaan verhuren.

*Het is eventueel mogelijk om af te wijken van bovengenoemde huurtermijn. Een langere huurtermijn met daarbij passende voorwaarden en condities, voor de periode na de werkzaamheden, zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur.
Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW- b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is goed bereikbaar met de auto via de A10, afslag S100 of S103.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd) of in de ondergrondse parkeergarage voor de deur.

Openbaar vervoer
Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer is, Tramlijn 3 eveneens diverse bussen stoppen voor de deur op de Marnixstraat. Het treinstation Amsterdam Centraal is 1 bus- en tramhalte verwijderd van het Haarlemmerplein.

INLICHTINGEN
Makelaar Patricia van den Bosch Retail rob@pvdbosch.nl en AHAM Vastgoed bog@aham.nl

 

Lees meer

Specificaties

Adres:

Haarlemmerplein 2, Amsterdam

Type:

Kantoor-/Winkelruimte

Oppervlakte VVO:

484 m2

Huurprijs:

€ 7.500,-

Waarborg Zekerheidsstelling:

3 maanden

Type BOG:

Winkelruimte

Jaarlijkse huurprijsindexering

Model huurovereenkomst ROZ