Groenendaalstraat 38-2 / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.600,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers!

Een gerenoveerde 3-kamer woning in de bruisende Hoofddorppleinbuurt.

Deze unieke geheel gemoderniseerde huurwoning in Amsterdam ligt op steenworp afstand van zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark. De woning ligt te midden van allerlei horeca- en winkelgelegenheden. Diverse openbaar vervoer gelegenheden zijn op loopafstand en met 10 minuten rijdt u op de ring A10.

Indeling:
Via de woningtoegangsdeur betreedt u de hal van het appartement. Vanuit de hal betreedt u alle vertrekken van de woning. Het appartement heeft een zonnige woonkamer. De keuken is apart en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Aan de achterkant van de woning vindt u een grote slaapkamer. Ook het ruime balkon bevindt zich aan de achterkant. De badkamer is netjes. Via een trap komt u boven en hier vindt u de hele ruime 2e slaapkamer. Het gehele appartement is voorzien van een eiken houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 38-2, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 72 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 01/10/2019
Huurprijs: € 1.600,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20160426 Groenendaalstraat 38 II-samengevoegd

blueprint