Groenendaalstraat 35-2 / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.500,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

Ruim en licht 2-kamer appartement in deze heerlijke buurt in Amsterdam Zuid. U vindt hier in de omgeving diverse winkels, trendy cafés en meerdere supermarkten. Het openbaar vervoer, crèches en scholen en zelf het Vondelpark bevinden zich op loopafstand!

Bovendien zijn recreatiegebieden als de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark in de buurt, evenals de uitvalswegen A10, A5 en A9, een toplocatie

Enige tijd geleden is de woning compleet gerenoveerd. De open keuken is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Het appartement is voorzien van een luxe houten vloer. Tevens is er een balkon aanwezig aan de achterzijde.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 35-2, 1058 LE Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 52 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 03/01/2020
Huurprijs: € 1.500,-
Waarborgsom: 2 keer kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

Plattegrond

20150312 Groenendaalstraat 35 II

blueprint