Groenendaalstraat 42-H / Zuid / €2.250,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Een gerenoveerde 4-kamer woning op begane grond in de bruisende Hoofddorppleinbuurt. Deze ruime benedenwoning met riante tuin van 60m2 in Amsterdam ligt op steenworp afstand van zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark. De woning ligt te midden van allerlei horeca- en winkelgelegenheden. Diverse openbaar vervoer gelegenheden zijn op loopafstand en met 10 minuten rijdt u op de ring A10.

De woning is voorzien van eiken lamell parket, een luxe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche en wastafel. Het toilet is separaat. Het appartement heeft 3 slaapkamers. De zeer riante tuin van 60m2 is uniek voor de Amsterdamse markt en biedt een oase van rust, ruimte en licht. Vanuit de woning heeft u toegang tot de ruime kelder van circa 60m2 waar de 3 slaapkamers en de badkamer zich bevinden.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 42-H, 1058 LH Amsterdam
Type: Benedenwoning
Oppervlakte : 115 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 04/02/2020
Huurprijs: € 2.250,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar object
Waarborgsom: 4600
Service kosten: € 23,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.