Groenendaalstraat 27HS / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.600,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

Een gerenoveerde 2-kamer woning op begane grond in de bruisende Hoofddorppleinbuurt.  Deze ruime benedenwoning met riante tuin van 60m2 in Amsterdam ligt op steenworp afstand van zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark. De woning ligt te midden van allerlei horeca- en winkelgelegenheden. Diverse openbaar vervoer gelegenheden zijn op loopafstand en met 10 minuten rijdt u op de ring A10.

De woning is voorzien van eiken lamell parket, een luxe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche en wastafel. Het toilet is apart. Het appartement heeft 1 slaapkamer. De zeer riante tuin van 60m2 is uniek voor de Amsterdamse markt en biedt een oase van rust, ruimte en licht. Vanuit de woning heeft u toegang tot de ruime kelder waar u gebruik van kunt maken tijdens de huurperiode maar niet als daadwerkelijke woonruimte fungeert.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 27HS, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 53 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 18/10/2019
Huurprijs: € 1.600,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.