Groenendaalstraat 27-3 / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.300,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

Wij verhuren niet aan studenten én niet aan delers ook niet met garantstelling van familie of derden.

Deze  gemoderniseerde huurwoning in Amsterdam ligt op steenworp afstand van zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark. De woning ligt te midden van allerlei horeca- en winkelgelegenheden. Diverse openbaar vervoer gelegenheden zijn op loopafstand en met 10 minuten rijdt u op de ring A10.

Deze woning is onlangs helemaal gerenoveerd. De zonnige woonkamer is voorzien van een open keuken met luxe inbouwapparatuur. Er is 1 grote slaapkamer aanwezig. Verder een ruime douche met dubbele wastafel en een apart toilet. De gehele woning is voorzien van een houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 27-3
Type: Appartement
Oppervlakte : 45 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 06/01/2021
Huurprijs: € 1.300,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Groenendaalstraat 27-III-2100

blueprint