Groenendaalstraat 10-2 / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.375,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

Een 2-kamer woning in de bruisende Hoofddorppleinbuurt.

Deze unieke geheel gemoderniseerde huurwoning in Amsterdam ligt op steenworp afstand van zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark. De woning ligt te midden van allerlei horeca- en winkelgelegenheden. Diverse openbaar vervoer gelegenheden zijn op loopafstand en met 10 minuten rijdt u op de ring A10.

Indeling:
Via de woningtoegangsdeur betreedt u de hal van het appartement. Aan de linkerkant van deze hal bevinden zich twee deuren, een van deze twee deuren biedt toegang tot de badkamer. Door de andere deur bereiken we de keuken, welke is voorzien van losstaand 5-pits gasfornuis en ingebouwde vaatwasser. Naast de keuken is de slaapkamer gelegen, vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon. De woonkamer is aan de andere kant van het appartement, hieraan vast zit een zijkamer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Groenendaalstraat 10-2, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 55 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 14/01/2021
Huurprijs: € 1.375,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7.77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20150323 Groenendaalstraat 10 II

blueprint