Grensstraat 21d / Oost / €1.825,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het multiculturele Amsterdam-Oost staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen, het vele groen en het hoge aantal culturele bezienswaardigheden. In dit deel van Amsterdam heb je ook keuze te over als het aankomt op shoppen, eten en drinken. Het aanbod varieert van trendy clubs, cafés en broedplaatsen, traditionele Turkse bakkerijen, Surinaamse supermarktjes tot Midden-Oosterse lunchrooms. Hoogtepunten van deze buurt zijn zonder twijfel het prachtige Oosterpark en het majestueuze Tropenmuseum. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Gelegen op een aantrekkelijke locatie vlakbij het centrum, in een rustige straat tussen de Wibautstraat en de Weesperzijde in. Onder andere de Albert Cuypmarkt, ”De Pijp”, De Utrechtsestraat, Theater Carré en het chique Amstel Hotel zijn in de nabije omgeving. In de buurt zijn diverse leuke eet- en drinkgelegenheden, neem als voorbeeld de grote terrassen aan het water. Grote stadsparken als het Oosterpark en het Sarphatipark zijn daarnaast ook dichtbij. Op loopafstand is de metrohalte Wibautstraat en niet ver van de Grensstraat vandaan is tramlijn 3. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer ook goed gezien de gunstige aansluiting op de ringweg A-10.

Geheel gerenoveerde woning met een zonnige woonkamer met open keuken, ruime badkamer, twee slaapkamers en een geweldig dakterras!

Lees meer

Specificaties

Adres: Grensstraat 21d
Type: appartement
Oppervlakte : 70 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 30/01/2021
Huurprijs: € 1.825,-
Waarborgsom: 2 maanden
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.