Grensstraat 15-2 / Oost / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Beschrijving

De Grensstraat ligt als zijstraat van de Weesperzijde grenzend aan de Amstel. Deze buurt is een rustige woonomgeving dichtbij de binnenstad en de Pijp. Alle voorzieningen zijn hier op loop- of fietsafstand, zoals de populaire restaurants en cafe’s als de IJsbreker, Rijsel, Hesp, Girasol en het hippe Volkshotel. Tevens in de nabijheid van Theater Carre en de Stopera, het Sarphatipark, het Oosterpark en verschillende (buurt)winkels.

Dit 3-kamer appartement is geheel gerenoveerd. De open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens is het gehele appartement voorzien van een houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Grensstraat 15-2, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 16/11/2020
Huurprijs: € 1.750,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Woning Grensstraat 15 II (nieuw)

blueprint