Fagelstraat 96-2 / West / €1.475,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ten westen van de Jordaan ligt de sprankelende Westerparkbuurt. De naam van dit gebied komt van het moderne park, waar het culturele walhalla in en rondom de Westergasfabriek zorgt voor bruisende energie. In Cultuurpark Westergasfabriek vind je hippe cafés, fijne eettentjes, galeries, een bioscoop en een diverse clubs. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Het appartement is zeer gunstig gelegen in Amsterdam West, aan de rand van het centrum/Jordaan. De buurt heeft veel  te bieden qua winkels, restaurants en cafés met de Westerstraat, Noordermarkt, Lindengracht, Haarlemmerstraat en –dijk op loopafstand. Ook het Westerpark is dichtbij.Het appartement heeft uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden (tramlijnen 3 en 10 en buslijnen 18 en 21) en via afslag S103 ben je met de auto zo op de Ringweg A10 west, met goede connecties naar de A4, A9 en de A5 .

De gehele woning is volledig gerenoveerd. Er is 1 ruime slaapkamer en een balkon aan de achterkant. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens beschikt de woning over een mooie houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Fagel
Type: Appartement
Oppervlakte : 55 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 21/10/2020
Huurprijs: € 1.475,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

TO-2100 Fagelstraat 96-II (nieuw)

blueprint