Europaplein 83-4A / Zuid / €1.650,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Prachtig nieuw gecreëerd appartement in de nok van de hoekpand. Het appartement is circa 75 m2 en beschikt over een ruime en lichte woonkamer met een open keuken welke van alle hedendaagse gemakken is voorzien. Op de verdieping beneden is de toegang tot het appartement, hier bevinden zich de 2 slaapkamers, badkamer met modern wastafel meubel en douche. Het toilet is net als de ruimte voor de cv-ketel en de wasruimte apart.

De woning bevindt zich in de rivierenbuurt, gelegen aan het ruime lichte Europaplein en nabij de Maasstraat en Scheldestraat waar u naast gezellige restaurants, andere horeca en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Op het Europaplein is een metrohalte van de Noord/Zuidlijn, waardoor je met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Daarnaast is de woning perfect bereikbaar met de auto.

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Europaplein 83-4A, 1078 GZ Amsterdam
Type: appartement
Oppervlakte : 75 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 01/06/2020
Huurprijs: € 1.650,-
Waarborgsom: 3500
Service kosten: € 25
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Europaplein 83-IV-A 5e verdieping

blueprint