Europaplein 81-3 / Zuid / €1.895,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Let op! Deze woning is niet geschikt voor delers.

Dit prachtige appartement met 3 slaapkamer is ruim en net helemaal gerenoveerd. De woning bevindt zich in de rivierenbuurt, gelegen aan het ruime lichte Europaplein en nabij de Maasstraat en Scheldestraat waar u naast gezellig restaurants, andere horeca en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Op het Europaplein is een metrohalte van de Noord/Zuidlijn, waardoor je met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Daarnaast is de woning perfect bereikbaar met de auto.

Indeling:

Via de hal van de woning komt je binnen in een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven, vaatwasmachine en kooktoestel. Via de hal zijn de slaapkamers bereikbaar, er zijn 3 slaapkamers aanwezig van 5.1 m2 tot 17.4m2. De badkamer heeft een ligbad, badkamer meubel en een douche. Apart aanwezig is het toilet. De gehele woning heeft een prachtige houten vloer.

 

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Europaplein 81-3, Amsterdam, Nederland
Type: Appartment
Oppervlakte : 105 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: Januari
Huurprijs: € 1.895,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbaar appartment
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125,00
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Europaplein 81-III-VH-2101

blueprint