Europaplein 75-3 / Zuid / €2.250,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

DEZE WONING IS GROTENDEELS GEMEUBILEERD

Dit prachtige appartement met 4 slaapkamers is ruim en helemaal gerenoveerd. De woning bevindt zich in de rivierenbuurt, gelegen aan het ruime lichte Europaplein en nabij de Maasstraat en Scheldestraat waar u naast gezellige restaurants, andere horeca en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Op het Europaplein is een metrohalte van de Noord/Zuidlijn, waardoor je met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Daarnaast is de woning perfect bereikbaar met de auto.

Indeling:

Via de hal van de woning kom je in de zonnige woonkamer, de aparte keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer . De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven, vaatwasmachine en kooktoestel. Via de trap komt u op de eerste verdieping en hier bevinden zich nog 2 andere slaapkamers en nog een ruime badkamer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Europ
Type: Appartement
Oppervlakte : 135 m2
Aantal slaapkamers: 4
Beschikbaar vanaf: 20/12/2019
Huurprijs: € 2.250,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.