Egelantiersstraat 73 b / Centrum / €1.400,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Compleet gerenoveerd 3-kamer appartement in een van de leukste straatjes in de Amsterdamse Jordaan.

Indeling:
Deze dubbele bovenwoning is gelegen in een van de leukste straatjes van de Amsterdamse Jordaan. Direct om de hoek bij de Eerste Tuindwarsstraat met al zijn gezellige cafés, culinaire restaurants en hippe winkeltjes. Het appartement is helemaal gerenoveerd en beschikt over één slaapkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, koelkast, afzuigkap en 5 pits gaskookplaat. Er is een luxe badkamer met een douche, ligbad en wastafelmeubel. Er is een apart zwevend toilet en ruimte voor de wasmachine.

Vanuit het algemene trappenhuis betreedt u de woningtoegangsdeur, deze biedt toegang tot de hal van het appartement. Hierin bevindt zich het separaat toilet en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. De hal geeft tevens toegang tot de woonkamer met open keuken welke is voorzien van 5-pits gasfornuis en verscheidene inbouwapparatuur. Op de tweede verdieping, die te bereiken is via de trap in de woonkamer vind u namelijk de twee slaapkamers en de badkamer.

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Egelantiersstraat 73 b
Type: appartement
Oppervlakte : 45 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 03/11/2020
Huurprijs: € 1.400,-
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

Egelantiersstraat 73-B

blueprint