Dintelstraat 114-1 / Zuid / €1.695,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Recent gerenoveerd 3-kamer appartement, centraal gelegen in de populaire Scheldebuurt! De locatie wordt gekarakteriseerd door zijn geschikte locatie ten opzichte van de winkels en restaurants en de nabijheid van de ring A10 en het openbaar vervoer.

De woning heeft een open keuken met luxe inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een bad en aparte douche. Het toilet is apart. Tevens is de woning voorzien van een luxe houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Dintelstraat 114-1, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 75 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 26/06/2020
Huurprijs: € 1.695,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Dintelstraat 114-I-VH-2101

blueprint