Derde Oosterparkstraat 170a / Oost / €1.950,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De Watergraafsmeer, een deelgebied van Oost, was ooit een meer, toen een polder, daarna een buitenplaats en toen een zelfstandige gemeente. Van de functie van buitenplaats is nog één overblijfsel te zien: het laatst overgebleven buitenhuis Frankendael. De Watergraafsmeer werd begin jaren zeventig wereldberoemd (in ieder geval in Nederland), omdat daar stadion De Meer lag, waar Ajax zijn grootste triomfen vierde. Tuinstadwijk Betondorp (foto links), onderdeel van de Watergraafsmeer, werd eveneens een begrip; stervoetballer Johan Cruijff groeide er op, net als volksschrijver Gerard Reve. Het zal toeval zijn, maar de wijk is een geliefde plek van schrijvers en andere kunstenaars. Een bekende attractie in de Watergraafsmeer is nog steeds de Jaap Eden kunstijsbaan. Ook het Science Park Amsterdam, waar veel hoogwaardige bedrijvigheid zit, ligt in deze voormalige polder. Bijzonder aan de Watergraafsmeer zijn verder de prachtige groene begraafplaats De Nieuwe Ooster en Park Frankendael. Sfeervol en groen is ook de tuinstadbuurt met dezelfde naam: Frankendael. (bron: amsterdamwoont.nl)

Beschrijving

Let op! Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Deze woning is gelegen aan het mooiste deel van de Derde Oosterparkstraat, nabij het fraaie Kastanjeplein en het recent gerenoveerde Oosterpark en om de hoek van het culinaire Beukenplein met al zijn gezellige cafés, restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschapjes. Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Aan de achterzijde gelegen op de eerste verdieping bevindt zich de ruime en lichte open keuken met toegang tot de ruime tuin gelegen op het Noord-Westen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. In de hal bevindt zich het separate toilet en de trap naar de tweede verdieping. Vanuit de hal boven bereik je de twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en een grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een bad, een wastafel en een toilet.

Lees meer

Specificaties

Adres: Derde Oosterparkstraat 170a, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 101 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 01/11/2019
Huurprijs: € 1.950,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Derde Oosterparkstraat 170-A-VH-0100-samengevoegd

blueprint