Derde Oosterparkstraat 132-D / Oost / €1.425,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Beschrijving

Deze woning is gelegen aan het mooiste deel van de Derde Oosterparkstraat, nabij het fraaie Kastanjeplein en het recent gerenoveerde Oosterpark en om de hoek van het culinaire Beukenplein met al zijn gezellige cafés, restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschapjes. Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Het appartement bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken grenzend aan het balkon.  De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is de slaapkamer te vinden met badkamer ensuite. Tevens is er een dakterras van circa 17 m2 aanwezig. De gehele woning is voorzien van een mooie eiken houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Derde Oosterparkstraat 132-D
Type: Appartement
Oppervlakte : 45 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 01/05/2021
Huurprijs: € 1.425,-
Bijzonderheden: Dakterras aanwezig!
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 33,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125 euro
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20180604 3e Oosterparkstraat 132-D

blueprint