Derde Oosterparkstraat 128-A / Oost / €1.950,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Beschrijving

Let op! Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Deze woning is gelegen aan het mooiste deel van de Derde Oosterparkstraat, nabij het fraaie Kastanjeplein en het recent gerenoveerde Oosterpark en om de hoek van het culinaire Beukenplein met al zijn gezellige cafés, restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschapjes. Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Deze benedenwoning is een aantal jaren terug gerenoveerd. De woning bevind zich op de begane grond. Via de entree bereik je aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde de ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime tuin.

De hele woning is voorzien van een mooie vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Derde Oosterparks
Type: Dubbele beneden woning
Oppervlakte : 85 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 07/08/2020
Huurprijs: € 1.950,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 8,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.