Ceintuurbaan 226-4 / Zuid / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

In de levendige studentenbuurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen, werkelijk elke denkbare keuken en héél veel cafés. Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Wij verhuren niet aan studenten én niet aan delers ook niet met garantstelling van familie of derden.

Een unieke 3-kamer woning in de bruisende Pijp. Met uitstekend OV (metro Noord-Zuidlijn) voor de deur bent u binnen enkele minuten in de overal in Amsterdam.

Via het trappenhuis bereikt u de woningtoegangsdeur waardoor u de hal van de woning betreedt. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Er is een luxe open keuken welke is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur. De moderne keuken met caesar stone keukenblad is volledig vernieuwd en voorzien van o. a.5-pits kooktoestel, inbouw vaatwasser, magnetron, afzuigkap, oven en koelkast/vriezer. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers. Er is een moderne badkamer met een heerlijk ligbad, dubbele wastafel en aparte douchecabine. Het toilet is apart net als de ruimte voor wasmachine en droger.

Lees meer

Specificaties

Adres: Ceintuurbaan 226-4, 1072 TH Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 80 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 27/07/2020
Huurprijs: € 1.750,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Plattegrond

blueprint