Bos en Lommerweg 68-2 / West / €1.400,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

De ligging van dit appartement is zeer gunstig, het ligt namelijk nabij het Erasmuspark en het populaire Westerpark. Diverse scholen en buurtwinkels liggen op loopafstand, daarnaast is er een breed scala aan restaurants en cafés in deze up-coming buurt. De Ring A-10 ligt zeer nabij, en binnen enkele minuten te bereiken. Binnen de Ring A-10 is alles zeer goed met de fiets te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer is het maar vijftien minuten reizen naar Amsterdam Centraal.

Dit 3-kamer appartement is onlangs geheel gerenoveerd. De woning is voorzien van een houten vloer. De lichte woonkamer heeft een open keuken met inbouwapparatuur. Aan de achterkant twee slaapkamers en een ruim balkon. Tevens heeft de woning een ruime douche en apart toilet.

Lees meer

Specificaties

Adres: Bos en Lom
Type: Appartement
Oppervlakte : 50 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 27/07/2020
Huurprijs: € 1.400,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbare woning
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Bos en Lommerweg 68-II-2100

blueprint