Van Baerlestraat 54-2 / Zuid / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Geschikt voor twee werkende delers.

Binnenkort beschikbaar: Een zeer riante 3-kamer maisonnette woning op een unieke locatie in het hart van de bruisende buurt Museumkwartier.

Middenin het chique Oud-Zuid bevindt dit appartement zich op de 1e verdieping van een authentiek en karakteristiek pand. Nabij gelegen vindt men de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat en P. C. Hooftstraat. De woning is op een steenworp afstand gelegen van het welbekende Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals, winkels voor dagelijkse boodschappen, scholen, kinderdagverblijven, musea, terrassen en restaurants. Er is een goede verbinding met de auto naar de ring A-10 en het openbaar vervoer biedt genoeg mogelijkheden op loopafstand, zo bent u met de tram of bus binnen 10 minuten op de Dam.

Indeling:
Het algemene trappenhuis geeft toegang tot de woningtoegangsdeur, hierachter bevindt zich de hal van het appartement. Vanuit hier bereikt u aan de linker kant de beide slaapkamers, verder vind u in de hal nog een separaat toilet met daarnaast de badkamer welke is voorzien van een douche en dubbele wastafel. Tot slot is daar nog de ruime lichte woonkamer met openkeuken, welke is voorzien van een kookeiland met daarin verschillende inbouwapparatuur en een 5-pitsgasfornuis.

Lees meer

Specificaties

Adres: Van Baerlestraat 54-2, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 01/11/2019
Huurprijs: € 1.750,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

20141203 van Baerlestraat 54 II comni

blueprint