Azaleastraat 41-1 / Noord / €1.425,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Luxe en comfortabele gerenoveerde driekamerwoning (maisonnette) van ca. 70 m² met 2 slaapkamers (en 2 badkamers) en een zelfstandige entree op de begane grond, beschikbaar voor twee werkende delers.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en inmiddels vele hotspots rijk: denk aan EYE, NDSM-werf, Tolhuistuin, van der Pekstraat en het nieuwe winkelcentrum Mosplein. Leuke en hippe restaurantjes en winkels op loopafstand en het recentelijk vernieuwde Noorderpark (met de Noorderparkkamer) zijn om de hoek. Het uitgebreide winkelgebied Buikslotermeerplein is binnen een kwartiertje bereikt. De Nieuwe Leeuwarderweg is de uitvalsweg om per auto de binnenstad of de Ring A10 te bereiken. Stadsmensen kunnen dus hun hart ophalen. Maar ook de natuurliefhebber is in dit gebied op zijn plek: binnen een kwartiertje fietsen of hardlopen bent u buiten de Ring en daarmee ook écht buiten de stad.

Lees meer

Specificaties

Adres: Azaleastraat 41-1
Type: Appartement
Oppervlakte : 70 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 20/05/2021
Huurprijs: € 1.425,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbare woning
Waarborgsom: 2 keer kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

Azaleastraat 41-I-VH-2101-samengevoegd

blueprint