Amstel 272B / Centrum / €3.250,- p.m.

Verhuurd

+
-

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor delers en/of studenten!

Een unieke woning op een prachtige locatie! Vanuit de woning heeft u een mooi uitzicht op de Amstel. Het appartement is geheel gerenoveerd, vandaar dat er nog geen foto’s aanwezig zijn van de woning.

De woning heeft een hele ruime en lichte woonkamer. Bij het zitgedeelte kijk je uit over de amstel en vind je een fijne zitvensterbank. De woonkamer heeft een split level en boven vind je de open keuken met inbouwapparatuur en ruimte voor een gezellige eettafel. Aan de achterkant tevens een ruim dakterras!

De woning heeft twee slaapkamers aan de achterkant, een luxe douche en apart toilet. Tevens een berging op de begane grond.

Lees meer

Specificaties

Adres: Amstel 272B, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 97 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 17/07/2023
Huurprijs: € 3.250,-
Bijzonderheden: DE FOTO'S ZIJN NIET VAN DE WONING ZELF, MAAR VAN VERGELIJKBARE WONING
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

Plattegrond

TO-2100 Amstel 272-B (woning - nieuw)-samengevoegd

blueprint