Admiraal de Ruijterweg 358-H / West / €2.250,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Ook beschikbaar voor twee werkende delers!

Dit sfeervolle appartement is prachtig gelegen tussen het Westerpark en het Erasmuspark. De buurt heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een fijne woonomgeving met sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan horeca en winkels. Op 10 minuten loopafstand van de Food- en filmhallen en 5 minuten fietsen van het westerpark, onder het appartement bevindt zich de Espressobar BuonGiorno voor de lekkerste koffie, en op enkele minuten loopafstand bevinden zich meerdere leuke cafés en restaurants, zoals Bar Roseval, Partisan, Pazzi, Van ’t Spit, Rainarai, Mossel & Gin, Brouwerij Troost, Podium Mozaiëk en Café Terrasmus.

Het appartement is uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A10 (5 minuten), maar ook het centrum van Amsterdam is heel goed per fiets of tram bereikbaar. Lijn 12 en 14 stoppen op de hoek. En buslijnen 18 en 80. Er zijn verschillende trein- en metrostations in de directe nabijheid, bijvoorbeeld station Sloterdijk.

 

Dit appartement bestaat uit een begane grond met woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een douche en apart toilet. In het souterrain bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Tevens heeft de woning een riante tuin en hier bevindt zich een tuinhuisje met nog een slaapkamer en badkamer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Admiraal de Ruijterweg 358-H, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 150 m2
Aantal slaapkamers: 6
Beschikbaar vanaf: 06/11/2019
Huurprijs: € 2.250,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden