Admiraal de Ruijterweg 259b / West / €1.650,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor delers.

Dit sfeervolle appartement is prachtig gelegen tussen het Westerpark en het Erasmuspark. De buurt heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een fijne woonomgeving met sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan horeca en winkels. Op 10 minuten loopafstand van de Food- en filmhallen en 5 minuten fietsen van het westerpark, onder het appartement bevindt zich de Espressobar BuonGiorno voor de lekkerste koffie, en op enkele minuten loopafstand bevinden zich meerdere leuke cafés en restaurants, zoals Bar Roseval, Partisan, Pazzi, Van ’t Spit, Rainarai, Mossel & Gin, Brouwerij Troost, Podium Mozaiëk en Café Terrasmus.

Het appartement is uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A10 (5 minuten), maar ook het centrum van Amsterdam is heel goed per fiets of tram bereikbaar. Lijn 12 en 14 stoppen op de hoek. En buslijnen 18 en 80. Er zijn verschillende trein- en metrostations in de directe nabijheid, bijvoorbeeld station Sloterdijk.

De woning is geheel gerenoveerd. De luxe open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken houten vloer. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig en teven een ruime douche, apart toilet en een groot balkon.

Lees meer

Specificaties

Adres: Admiraal de Ruijterweg 259b, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 72 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 03/07/2019
Huurprijs: € 1.650,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbare woning
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20190115 3e verdieping nieuw

blueprint