Niersstraat 61-4 / Zuid / €1.450,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor delers.

De woning ligt in de Rivierenbuurt, tussen de Scheldestraat en de gezellige Maasstraat, waar u naast fijne horecagelegenheden en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo ook de Pijp, waar je gezellig iets kan drinken, maar ook overdag vers eten kunt halen bij de bekende Albert Cuypmarkt.
Het openbaar vervoer is te vinden op de Rooseveltlaan en de Churchillaan. Bus 65 en tram 4 en 12 zijn om de hoek en hiermee ben je zo in het centrum, Amstel, en Amsterdam Zuid. Vanaf heden kunt u op circa 300 meter van de woning de Noord/Zuidlijn pakken en bent u binnen tien minuten in het centrum. Ook met de auto is de Niersstraat goed bereikbaar, zo ben je via het Europaplein zo op de A10.
Voor ontspanning kunt u terecht in het Beatrixpark of het Martin Luther Kingpark.

Het appartement is geheel gerenoveerd en heeft een hoog afwerkingsniveau.

Lees meer

Specificaties

Adres: Niersstraat 61-4, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 50 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 29/10/2020
Huurprijs: € 1.450,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20190806 Niersstraat 61 IV

blueprint