nl / en
Available

Kruisweg 666

Type: winkelruimte
Oppervlakte: 361 m² VVO
Verdieping: begane grond
Huurprijs: € 6.769,- excl. BTW per maand, peildatum 12 december 2023.
Beschikbaar per: verwacht Q2 2024
Bestemming: conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl, Centrum, verhuurder heeft de voorkeur voor een retail-concept.
BTW: Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco oplevering met de volgende voorzieningen:

– elektra tot in de meterkast;
– aansluitingen sanitair;
– meterkast gas (G4);
– ventilatiekanaal naar dak;
– onafgewerkte wanden;

*Onderhoud, vervanging en reparatie van bovenstaande is voor rekening van huurder en moet bij het einde van de overeenkomst in goede staat worden achtergelaten.

OBJECT en LOCATIE
Op de hoek van de Kruisweg en de Tussenweg, wordt het huidig complex getransformeerd naar een winkelruimte met 10 bovenwoningen naar ontwerp van Ronald Janssen architecten. De winkelruimte heeft aan de Kruisweg een front van ruim 12m, en kan via de achterzijde aan de Tussenweg bevoorraad worden.

De ligging in het centrum van Hoofddorp, direct naast de parkeergarage van de Primark, aan een van de belangrijke verbindingswegen van Hoofddorp met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, direct grenzend aan het winkelhart, met een aantrekkelijke mix aan winkels en horeca maakt dit tot een uitstekende locatie.

VOORWAARDEN EN CONDITITES
ROZ-huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkel: 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren;

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
N.t.b.

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ADMINISTRATIEKOSTEN
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl