Beschikbaar

Westerstraat 130 H

Type: detailhandel/additionele horeca/galerie
Oppervlakte: 77,5 m² VVO
Verdieping: begane grond 77,5 m² VVO
Huurprijs: € 2.750,- excl. BTW per maand (€ 33.000,- excl. BTW per jaar), peildatum 1 november 2023. Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.
Beschikbaar per: medio maart 2024 (verwacht)
Bestemming: conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl, Centrum-3 (additionele horeca, galerie, detailhandel, kantoor, consumentverzorgende dienstverlening), verhuurder heeft de voorkeur voor een detailhandel-concept.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco plus oplevering met de volgende voorzieningen:

  • Toilet met fontein;
  • Gestucte wanden, behang klaar;
  • Cv-ketel met radiatoren.

*Onderhoud, vervanging en reparatie van bovenstaande is voor rekening van huurder en moet bij het einde van de overeenkomst in goede staat worden achtergelaten.

OBJECT en LOCATIE
De bedrijfsruimte wordt momenteel volledig gerenoveerd. De ruimte zal voorzien worden van een nieuwe aanbouw met lichtstraat en glazen pui aan de achterzijde, waardoor een ruimte met veel licht en een uitnodigende sfeer ontstaat.

Het object is gelegen in de Westerstraat in de Jordaan en omvat het oudste deel van Amsterdam. De Jordaan is de dichts bebouwde en bevolkte buurt van het centrum met het grootste aantal bedrijfsvestigingen. Langs de grachten en de smalle straten bevinden zich zelfstandige winkeltjes, gezellige kroegen en hippe restaurants. Dit in combinatie met de mogelijkheid om te parkeren en de ruime opzet van de straat maakt dat de Westerstraat binnen de Jordaan zowel voor bewoners als ondernemers een geliefde locatie is.

Op 5 minuten loopafstand van diverse tram- en bushaltes.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren.

Voorschot servicekosten
€ 20,- excl. BTW per maand (Cv-onderhoudscontract).
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)