nl / en
Beschikbaar

Singel 272-sous Amsterdam

Type: kantoorruimte/galerie/detailhandel
Oppervlakte: 136,6 m² VVO
Verdieping: souterrain 136,6 m² VVO
Huurprijs: € 3.450,- excl. BTW per maand
Beschikbaar per: juni 2024 (verwacht)
Bestemming: conform bestemmingsplan: kantoorruimte/galerie/detailhandel
BTW: Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco plus oplevering met de volgende voorzieningen:

  • Pantry voorzien van vaatwasser en koelkast;
  • Toiletten en douche;
  • Gestucte en geschilderde wanden;
  • Vloerafwerking: gietvloer;
  • Cv-ketel met radiatoren;
  • Doorgetrokken elektra inclusief wandcontactdozen en databekabeling;
  • Wandverlichting;
  • Afgewerkt trappenhuis/entree.

OBJECT en LOCATIE
In dit prachtige monumentale grachtenpand, is nu ook het souterrain volledig gerenoveerd.

Via een indrukwekkende entree met hoog plafond bereikt u het souterrain. Het achterhuis beschikt over diverse authentieke details. Er zijn daklichten gerealiseerd voor natuurlijk lichtinval. De werkplekken bieden een oase van rust in het centrum van de stad. Het is een prettige werkomgeving op een unieke locatie.

Op loopafstand van diverse tramhaltes, de Dam en de Jordaan. Te midden van vele voorzieningen, winkels, horeca, supermarkten.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model kantoorruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Voorschot servicekosten
€ 45,- excl. BTW per maand (Cv-onderhoud, elektra algemene ruimte, schoonmaak algemene ruimte o.b.v. maandelijkse schoonmaak).
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)