Beschikbaar

Naarderstraat 9

Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Met een derde plaats op de ranglijst van meest veelzijdige winkelgebieden van Nederland, laat Hilversum zien hoeveel zij te bieden heeft voor het winkelend publiek.

Locatie:
Deze winkel-/kantoorruimte is recht tegenover Mout gelegen op een prachtige en drukke zichtlocatie. Met 2 keer per week de markt voor de deur, en de grote winkelstraten om de hoek zorgt dit voor voldoende passanten en winkelend publiek en is er direct bekendheid voor uw kantoor of winkel binnen het Hilversumse publiek!

Verdeling oppervlakte:
Begane grond circa 51,4 m2 met kleine tuin aan de achterzijde

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
– toilet
– cv-installatie met radiatoren
– pantry
– vloer
– berging in tuin
Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Huurtermijn:
Tijdelijk, maximaal 6-9 maanden

Indicatie bestemmingsplan:
Gemengd 3:

  • dienstverlening op de begane grond;
  • maatschappelijke activiteiten op de begane grond;
  • detailhandel op de begane grond;
  • kantoren op de begane grond;
  • wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van aan-huis-verbonden beroeps- of bedrijfsmatige activiteit;
  • een onderneming in de creatieve sector.

Huurindexatie :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en evt. servicekosten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Buurt

De binnenstad van Hilversum en de Gijsbrecht van Amstelstraat zijn 2 bekende winkelstraten, waar je goed terecht kunt voor een dagje winkelen. Verder zijn er nog een aantal overdekte winkelcentra, Shoppingcentre Hilvertshof en Gooische Brink, met verschillende soorten winkels. Speciaalzaken, kleding- en schoenenwinkels. Bij elkaar in een centrum, maar deze centra zitten wel verspreid door de stad. Hilversum heeft ook een gezellige, authentieke en drukke markt, met zijn oorsprong in 1745. Deze vind plaats op de woensdag en zaterdag, elke week van 8 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags. De markt is erg populair bij de inwoners. Maar ook toeristen gaan graag naar de markt.