nl / en
Verhuurd

Kruisweg 648 A Hoofddorp

Type: winkelruimte
Oppervlakte: 116 m² VVO
Verdieping: begane grond 70 m² VVO en entresol 47 m² VVO
Huurprijs: € 2.400,- excl. BTW per maand
Beschikbaar per: 1 april 2024
Bestemming: conform bestemmingsplan: detailhandel
BTW: er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco oplevering, vorige huurder laat de volgende voorzieningen achter:

  • Toilet met fontein
  • Pantry
  • Verwarmingsinstallatie
  • Airco
  • Laminaatvloer
  • Systeemplafond met (LED) verlichting begane grond en entresol

In overleg met huurder is de totale winkelinrichting (3 jaar oud) ter overname: slatwall systemen, kledingrekken, toonbank, paskamers, kleding hangers, schoenenplankjes, presentiehaken etc.

OBJECT en LOCATIE
Ruime winkelruimte in het kleinschalige winkelcentrum Grand Passage.

De winkelruimte is gelegen in de Grand Passage op een uitstekende locatie in het centrum van Hoofddorp, gelegen aan de Kruisweg een doorgaande route met veel parkeergelegenheid. De Grand Passage is een belangrijke overdekte aanlooproute naar het kernwinkelgebied. Met een goede mix aan winkels en horeca voelt de Grand Passage nog als de nostalgie van de vroegere kleine winkelcentra, ‘ons-kent-ons’.

NOTE: huidige huurder Runnercoach (hardloopwinkel) verhuist naar een grotere winkelruimte in Hoofddorp.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren.

Voorschot servicekosten
€ 105,- excl. BTW per maand (elektra algemene ruimte, schoonmaak en glasbewassing algemene ruimte, onderhoud schuifdeuren, onderhoud brandmeldinstallatie.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl