nl / en
Verhuurd

Korsjespoortsteeg 13-A Amsterdam

Type: winkelruimte/kantoorruimte
Oppervlakte: 73 m² VVO
Verdieping: begane grond 31,50 m² VVO en souterrain 41,50 m² VVO
Huurprijs: € 2.595,- excl. BTW per maand
Beschikbaar per: direct
Bestemming conform bestemmingsplan: detailhandel/kantoorruimte
BTW: Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

OPLEVERINGSNIVEAU

Casco oplevering, vorige huurder laat de volgende voorzieningen achter:

– Toilet met fontein;
– Pantry met koelkast, vriezer en vaatwasser;
– Cv-ketel inclusief 3 radiatoren;

Ter overname: winkelinrichting en -afwerking (3 jaar oud)

OBJECT en LOCATIE

Midden in het centrum van Amsterdam, om de hoek van de Herenstraat, vindt u deze charmante winkelruimte. De Korsjespoortsteeg is gelegen in een autovrije opnieuw ingerichte straat tussen de Herengracht en Singel. Een oase van rust te midden van de bruisende binnenstad! Deze leuke bruisende buurt kenmerkt zich als een dorpje, zo is er een buurtkrant en zijn er buurtborrels. De sfeervolle kantoor-/winkelruimte is gelegen in de plint van een écht Amsterdams monumentaal pand. De vele ramen zorgen voor een prettige lichte ruimte.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte/kantoorruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkel: 2022/ kantoor: 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
2 jaar met een verlengingsperiode van 3 jaren.

Voorschot servicekosten
N.v.t.

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl