nl / en
Beschikbaar

Kamerlingh Onneslaan 1A, 1B, 1C en 1G

Type: kantoor/ detailhandel/ dienstverlening
Oppervlakte: 738 m² VVO
Verdieping: Begane grond 738 m² VVO
Huurprijs: € 21.525,- excl. BTW per maand.
Beschikbaar per: Q3/Q4 2024 (verwacht)
Bestemming conform bestemmingsplan: Gemengd 3 (kantoorruimte, dienstverlening, detailhandel)
BTW: Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco plus oplevering met de volgende voorzieningen:

  • Basisindeling met sanitair
  • Klimaatinstallatie

LOCATIE
Middenin het groene hart van de Watergraafsmeer wordt De Telefoondienst gerealiseerd. De voormalige telefooncentrale uit 1923 wordt door AHAM Vastgoed getransformeerd tot een bijzondere woon- en werkplek. Het complex op de hoek van de Middenweg en de Kamerlingh Onneslaan zal ruimte bieden aan een gevarieerde mix van woningen, bedrijfsruimtes en ateliers.

De Telefoondienst heeft een unieke ligging, direct aan Park Frankendael, en wordt met oog voor kwaliteit ontwikkeld tot een duurzame ontmoetingsplaats voor de buurt. Met behoud van historische details en een volledig nieuwe opbouw, komen in De Telefoondienst de geschiedenis en de toekomst samen.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model kantoorruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model kantoor 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Voorschot servicekosten
N.t.b.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl

Buurt

De Watergraafsmeer, een deelgebied van Oost, was ooit een meer, toen een polder, daarna een buitenplaats en toen een zelfstandige gemeente. Van de functie van buitenplaats is nog één overblijfsel te zien: het laatst overgebleven buitenhuis Frankendael. De Watergraafsmeer werd begin jaren zeventig wereldberoemd (in ieder geval in Nederland), omdat daar stadion De Meer lag, waar Ajax zijn grootste triomfen vierde. Tuinstadwijk Betondorp (foto links), onderdeel van de Watergraafsmeer, werd eveneens een begrip; stervoetballer Johan Cruijff groeide er op, net als volksschrijver Gerard Reve. Het zal toeval zijn, maar de wijk is een geliefde plek van schrijvers en andere kunstenaars. Een bekende attractie in de Watergraafsmeer is nog steeds de Jaap Eden kunstijsbaan. Ook het Science Park Amsterdam, waar veel hoogwaardige bedrijvigheid zit, ligt in deze voormalige polder. Bijzonder aan de Watergraafsmeer zijn verder de prachtige groene begraafplaats De Nieuwe Ooster en Park Frankendael. Sfeervol en groen is ook de tuinstadbuurt met dezelfde naam: Frankendael. (bron: amsterdamwoont.nl)