Beschikbaar

Admiraal de Ruijterweg 37-H

Type: detailhandel / consumentverzorgende dienstverlening / zakelijke dienstverlening
Oppervlakte: 140 m²
Verdieping: begane grond & souterrain
Huurprijs: € 3.250,- excl. btw per maand, peildatum: 1 december 2023

OMSCHRIJVING
Een recent gerenoveerde bedrijfsruimte aan de drukke Admiraal de Ruijterweg. Het is een zeer lichte splitlevel-ruimte door de hoge achterpui welke toegang geeft tot de zonnige tuin van circa 43 m2. De ruimte is goed geïsoleerd en de wanden zijn gestukt en geschilderd.

De ruimte zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:
– toilet met fontein
– vloerverwarming
– pantry met inbouwapparatuur
– vernieuwde groepenkast
– verlichting

BEREIKBAARHEID
Gelegen in het verlengende van de Clercqstraat en nabij de Jan Evertsenstraat met een gezellige mix aan winkels en wonen. Nabij de ring A10 en openbaar vervoerhaltes om de hoek (tram 13 en 19), is de ruimte zeer goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl
Detailhandel (met ondergeschikte horeca), consumentverzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 20,- excl. btw per maand.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.nl

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)