Vrijheidslaan 100, 1079 KH Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Winkel / kantoorruimte van circa 113,5 m² met tuin en schuur gelegen in de Rivierenbuurt in de nabijheid van alle winkels.

Door de ideale ligging is het object zeer goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.
Met tram 12 en 4 en bus 65 om de hoek kun je gemakkelijk richting het Amstel Station , Station RAI of Centraal Station.

Tevens alle aansluitingen beschikbaar vanuit de ring A-10.

BESTEMMING
Gemengd 2: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en zakelijke dienstverlening

OPPERVLAKTE
113,5 M² verhuurbaar vloeroppervlakte met een gemeenschappelijke tuin van 52,5 m²

OPLEVERING
in overleg

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde – tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de verhuurder.

Lees meer
+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Vrijheidslaan 100, 1079 KH Amsterdam
Type: Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 2.500,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 114 m2
Beschikbaar vanaf: in overleg
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: A

Plattegrond

Victorieplein 2-wk + Vrijheidslaan 100-wk

blueprint