Van Ostadestraat 89, 1072 SR Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

TIJDELIJK TE HUUR – Creative studios tussen de 12m2 en 40m2.

Van Ostadestraat 89-93, het pand ligt in de gezellige Pijp, in de populaire van Ostadestraat. Om de hoek ligt het Sarphatipark, evenals de Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypmarkt. Daarnaast is er in de omgeving een brede keuze aan winkels en zijn er tal van leuke cafés en restaurant. De bereikbaarheid is uitstekend; zo ligt de oprit van de A2 en A10 op slechts enkele minuten rijden. Daarnaast zijn er diverse bus- en tramverbindingen in de nabije omgeving, alsook een metrostation van de Noord-Zuidlijn.

In afwachting van verdere ontwikkeling wordt het gebouw tijdelijk verhuurd (1 jaar) aan diverse creatieve ondernemers.  In de tussentijd werken wij hard aan een prachtige ontwikkeling waarbij woningen straks worden gecombineerd met bedrijfsruimten.

Ben je een ondernemer en zoek je een mooie eigentijdse betaalbare werkplek? Dan is dit wat je zoekt! Deze creatieve broedplaats midden in de Pijp in Amsterdam, biedt 5 werkruimtes. De ruimtes variëren in oppervlakte tussen de 12 m2 en 40m2.

SPECIFICATIES

  • € 200,- per m2 per jaar incl. gas, water en licht
  • gelegen op de begane grond met gezamenlijk tuin
  • gedeelde entree en sanitaire voorziening

OPLEVERINGSVIVEAU
Casco oplevering, gedateerd 

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 2 (twee) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model kantoorruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

 

Lees meer
+
-

Buurt

In de levendige studentenbuurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen, werkelijk elke denkbare keuken en héél veel cafés. Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Van Ostadestraat 89, 1072 SR Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs : € 600,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 150,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 35 m2
Beschikbaar vanaf: direct
Looptijd contract: 12 maanden
Looptijd contract: maximaal 12 maanden
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (2 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Plattegrond

TO-0100 - Van Ostadestraat 89-93

blueprint