Tweede Goudsbloemdwarsstraat 25, Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Een bijzonder object beschikbaar in het HART VAN DE JORDAAN in Amsterdam, perfect geschikt als creatieve werkruimte, atelier, praktijk- of sportruimte of opslag. In dit stukje Amsterdam vindt men een diversiteit aan bijzondere winkeltjes, trendy lunchcafeetjes en restaurants, trendy hot spots en fijne speciaalzaken. Gelegen nabij de prachtige Westertoren, het Anne Frankhuis, de winkelstraten in het Centrum en het Centraal Station. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Op zaterdag is er voor de deur op de Lindengrachtmarkt en op de Noordermarkt, een biologische boerenmarkt. Op maandagmorgen is in de Westerstraat nogmaals een markt. In de directe omgeving zijn vele kleine buurtwinkels, zoals de bekende slager Louman, een groenteboer, een poelier en diverse traiteurs.

NOTE: Het pand betreft een souterrain. Vanwege de hoge watermeterstanden in Amsterdam is zijn er in het verleden reparaties geweest vanwege optrekkend vocht/lekkage. Helaas is het onmogelijk deze lekkages geheel te voorkomen en kan het voorkomen dat er vocht/lekkage aanwezig is. Verhuurder heeft huurder gewezen op deze risico’s, alsook het feit dat de ruimte vochtig is en huurder hier rekening mee moet houden wat betreft het opslaan van welke goederen. Om deze reden is de huurprijs ook hierop aangepast en geven we de voorkeur aan een flexibel huurtermijn waardoor eventueel tussentijds opzeggen mogelijk is mocht de overlast terugkomen.

Bereikbaarheid:
Op loopafstand vertrekken buslijn 18 en 21 en tramlijnen 1, 2, 5, 13 en 17 richting NS-Station Amsterdam Centraal.
De snelwegen A4, A5 en A10 zijn met de auto binnen 10 minuten te bereiken via de afslag 103. Betaald parkeren voor de deur op de Lindengracht.

Verdeling oppervlakte:
– Souterrain 83m2.

Opleveringsniveau:
– Pantry;
– Toilet;
– Doucheruimte;
– CV-installatie;
– Gestuucte en wit geschilderde wanden;
– Deels voorzien van vloerafwerking.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Tweede Goudsbloemdwarsstraat 25, Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Gemengd Opslagruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 800,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 83 m2
Beschikbaar vanaf: In overleg
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energy label: A+

Plattegrond

Tweede goudsbloemdwarsstraat 25wk

blueprint