Tweede Goudsbloemdwarsstraat 20, 1015 JZ Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Het pand ligt in het hartje van de Jordaan in Amsterdam. Ooit aangelegd als wijk voor de minder bedeelde, vandaag de dag is het een favoriete wijk voor artiesten, jonge/ambitieuze ondernemers en creatievelingen. De buurt kenmerkt zich met goede restaurants, gezellige terrassen en diverse winkels. De Jordaan heeft al jaren een grote aantrekkingskracht op zowel stadsbewoners als toeristen en dagjesmensen en is tevens eenn stukje Amsterdam met een diversiteit aan bijzondere winkeltjes, trendy lunchcafeetjes en restaurants, trendy hot spots en fijne speciaalzaken. Gelegen nabij de prachtige Westertoren, het Anne Frankhuis, de winkelstraten in het Centrum en het Centraal Station. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Op zaterdag is er voor de deur op de Lindengrachtmarkt en op de Noordermarkt, een biologische boerenmarkt. Op maandagmorgen is in de Westerstraat nogmaals een markt. In de directe omgeving zijn vele kleine buurtwinkels, zoals de bekende slager Louman, een groenteboer, een poelier en diverse traiteurs.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend door haar ligging nabij het Centraal Station. De tram en bus zijn op loopafstand. Per auto is het object ook goed bereikbaar. Via de Marnixstraat en de Haarlemmerweg heeft men een goede verbinding met de Ring A10 en Haarlem. Betaald parkeren voor de deur op de Lindengracht.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond: circa 25m2
Kelder: circa 25 m2 (25% meegerekend in totale vloeroppervlak)

Opleveringsniveau:

De ruimte zal casco worden opgeleverd en voorzien van modern toilet, pantry-aansluiting, gestucte en gesauste wanden, brandwerend plafond en elektrische verwarming.

Huurprijs:
€ 1675,- excl. BTW per maand

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Tweede Goudsbloemdwarsstraat 20, 1015 JZ Amsterdam
Type: Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 1.675,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 31 m2
Beschikbaar vanaf: 1-8-2022
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Plattegrond

20190226 Tweede goudsbloemdwarsstraat 20-wk

blueprint