Staringplein 11, 1054 DZ Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Op zoek naar een nieuwe (kantoor) locatie? Op dit rustig gelegen plein midden in Oud West, tegenover de Vegan Junk Food Bar, ligt deze prachtige bedrijfsruimte met authentiek hoge plafonds. We zijn op dit moment bezig om de ruimte te renoveren en deze zal een hoogwaardige afwerking krijgen. De wanden worden geïsoleerd, gestuukt en gesausd opgeleverd en een houten lamel parket op de vloer. We verzorgen nieuw sanitair en een pantry met vaatwasser. De indeling van de ruimte maakt het mogelijk om deze op te splitsen naar twee separate ruimten. Ook is ook de binnentuin aan de achterzijde via beide ruimten toegankelijk.

De gemeente Amsterdam zegt het volgende over de wijk “Oud-West mag dan wel Oud heten, de wijk lijkt tegenwoordig creativiteit, nieuwsgierigheid en progressie te ademen. Dat hippe enthousiasme gaat arm in arm met een bourgondische kalmte, kenmerken die een unieke buurt creeëren, waar je het niet kan laten elke keer naar terug te keren”

We denken idealiter aan een leuk kantoorconcept voor deze ruimte, maar vanuit de bestemming is nog meer mogelijk. Bij interesse neem gerust contact met ons op.

Lees meer
+
-

Buurt

Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam: een geliefde buurt waar je terecht kunt bij de lekkerste restaurants, hipste designshops en leukste cafés. Er is op deze plek zoveel te doen en beleven, dat je er steeds weer terug blijft komen. (bron:Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Staringplein 11, 1054 DZ Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.500,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 146 m2
Beschikbaar vanaf: begin 2022
Looptijd contract: 5 + 5 Jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Plattegrond

TO-2100 Staringplein 11-13H

blueprint