Spaarndammerstraat 93, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Spaarndammerstraat 93-H
Type: bedrijfsruimte/ horeca
Oppervlakte: 170 m²
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 300,- per m2 per jaar / € 4.250,00 per maand

OMSCHRIJVING
Deze riante bedrijfsruimte van circa 170 m² met horeca-bestemming (horeca 1,3 en 4) is op dit moment in ontwikkeling. De ruimte biedt veel mogelijkheden om een horeca concept te starten. De mogelijkheden variëren van gezellige lunchroom tot een (fine Dining) restaurant. Door het verhogen van het bestaande plafond aan de achterzijde en het creëren van een patio, zal er een hoop licht de ruimte binnenkomen. We hebben een aantal visuals toegevoegd om te illustreren hoe dit eruit zal zien. De ruimte zal casco worden opgeleverd.

DE LOCATIE
De Spaarndammerbuurt kenmerkt zicht door de mooie monumentale panden en groene verzorgde hofjes, het is een populaire buurt die beschikt over een aantrekkelijke mix van wonen, restaurants, winkels en dagelijkse voorzieningen met op loopafstand het Westerpark en de Haarlemmerbuurt. De afstand tot Amsterdam CS is slechts 2 km en met de pont bereikt u binnen enkele minuten het NDSM werf in Amsterdam-Noord. Om de hoek bevindt zich de Amsterdamse Houthavens, een gebied volop in ontwikkeling waar een creatieve oase ontstaat met diverse vooruitstrevende organisaties en een zeer divers woonpubliek. Een dynamische omgeving waar wonen en werken samenkomt

OPLEVERING
Q2 2022

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is commercieel en bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSVIVEAU
CASCO oplevering:
• Voorbereiding internet tot in de meterkast;
• Elektrameter en watermeter in de meterkast;
• Aansluitingen sanitair/ pantry;
• Vetvangput;
• Vergunning afvoerpijp dak;
• Vlakke of egale dekvloer;
• Filmen van de wanden;

Verhuurder is bereid, in overleg met huurder extra voorzieningen te realiseren. De investering zal worden doorberekend in de huurprijs.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

BETEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Pro memorie.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver¬huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b¬elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de auto, vanaf ringweg A10 kunt u de afslag S103 en S116 nemen. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.n

Lees meer
+
-

Buurt

De Spaarndammerbuurt is de laatste decennia uitgegroeid tot een gezellige buurt waar steeds meer leuke hotspots te vinden zijn: van ontbijt tot lunch en van diner tot een borrel. De multiculturele maaltijden die je hier in de buurt ’s avonds kunt afhalen, kun je heerlijk oppeuzelen in het Westerpark, dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. In dit park kun je heerlijk vertoeven en met de Westergasfabriek – een cultuurwalhalla waar beurzen, festivals en popconcerten plaatsvinden – verveel je je nooit! De kleine wijk ligt bovendien aan het IJ, net als het Stenen Hoofd waar je regelmatig feestjes en festivals hebt, zoals het openluchtfilmfestival. (bron: www.yourlittleblackbook.nl)

Specificaties

Adres: Spaarndammerstraat 93, Amsterdam
Type: Horeca Bedrijfsruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 4.250,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 170 m2
Beschikbaar vanaf: Laatste kwartaal 2021
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Plattegrond

20190226 Spaandammerstraat 93

blueprint