Spaarndammerstraat 93, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Binnenkort beschikbaar, een riante bedrijfsruimte met Horeca-bestemming (horeca 1,3 en 4)! De Spaarndammerbuurt kenmerkt zicht door de mooie monumentale panden en groene verzorgde hofjes, het is een populaire buurt die beschikt over een aantrekkelijke mix van wonen, restaurants, winkels en dagelijkse voorzieningen met op loopafstand het Westerpark en de Haarlemmerbuurt. De afstand tot Amsterdam CS is slechts 2 km en met de pont bereikt u binnen enkele minuten het NDSM werf in Amsterdam-Noord. Om de hoek bevindt zich de Amsterdamse Houthavens, een gebied volop in ontwikkeling waar een creatieve oase ontstaat met diverse vooruitstrevende organisaties en een zeer divers woonpubliek. Een dynamische omgeving waar wonen en werken samenkomt.

Huurprijs:
€ 300,- per m2 per jaar.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met de auto, vanaf ringweg A10 kunt u de afslag S103 en S116 nemen. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Verdeling oppervlakte:
– Begane grond circa 170 m2 verdeeld in diverse ruimten. Wanden kunnen in overleg verwijderd/verplaatst.

Opleveringsniveau:
In overleg. Aanwezig zijn diverse voorzieningen die al dan niet door vorige huurder kunnen worden achtergelaten. Verhuurder is bereidt enige aanpassingen te doen aan het casco t.b.v. bijvoorbeeld daglichttoetreding in de vorm van een patio of lichtstraten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

De Spaarndammerbuurt is de laatste decennia uitgegroeid tot een gezellige buurt waar steeds meer leuke hotspots te vinden zijn: van ontbijt tot lunch en van diner tot een borrel. De multiculturele maaltijden die je hier in de buurt ’s avonds kunt afhalen, kun je heerlijk oppeuzelen in het Westerpark, dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. In dit park kun je heerlijk vertoeven en met de Westergasfabriek – een cultuurwalhalla waar beurzen, festivals en popconcerten plaatsvinden – verveel je je nooit! De kleine wijk ligt bovendien aan het IJ, net als het Stenen Hoofd waar je regelmatig feestjes en festivals hebt, zoals het openluchtfilmfestival. (bron: www.yourlittleblackbook.nl)

Specificaties

Adres: Spaarndammerstraat 93, Amsterdam
Type: Horeca Bedrijfsruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.825,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 170 m2
Beschikbaar vanaf: Laatste kwartaal 2021
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: E

Plattegrond

20190226 Spaandammerstraat 93

blueprint