Singel 270 - 272 , Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Een prachtig oud grachtenpand is gerenoveerd tot eigentijds kantoor, op een unieke locatie in het hart van Amsterdam. De units zijn verdeeld over meerdere verdiepingen en biedt dit pand meerdere mogelijkheden voor de invulling. De ruimtes kunnen samen of apart worden gehuurd afhankelijk van de wens van de huurder. Het pand met een vermoedelijk bouwjaar rond 1800, beschikt over diverse authentieke details, ornamenten en de prachtige kenmerken die zo typerend zijn voor de eeuwenoude grachtenpanden van Amsterdam. Met een bureau met uitzicht op de grachten heeft u straks één van de meeste unieke werkplekken van Nederland!

Het centrum van Amsterdam is van oudsher één van de belangrijkste en meest prestigieuze kantoorlocaties van Nederland. De Singel en de directe omgeving zijn zeer gewild als werklocatie vanwege de goede verbinding en nabijheid van vele winkels en goede opties voor lunch, diner en To Go. Vele (internationale) bedrijven van klein tot groot hebben deze locatie gekozen als huisvestingslocatie.

BEREIKBAARHEID
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Raadhuisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Men treft hier de tramhaltes van de lijnen 2, 12, 13, 14, 17  en directe busverbindingen naar de belangrijke treinstations. Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. Betaald parkeren. De reistijd naar de ring A10 is ongeveer 15 minuten.

OPLEVERING
Verwachting Q1 2024

BETEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl

Verhuurder geeft de voorkeur aan een kantoorfunctie.

OPLEVERINGSVIVEAU
CASCO plus, met de volgende voorzieningen:
Pantry voorzien van vaatwasser, koelkast;
Toiletten;
Gestukte en gesausde wanden en plafond;
Afgewerkt trappenhuis/entree;
Doorgetrokken elektra inclusief wandcontactdozen en databekabeling;
Houten vloer (visgraat);

VERDELING OPPERVLAKTE
Zoals eerder genoemd is de oppervlakte van het gehuurde verdeeld over meerdere huisnummers en verdiepingen, waardoor verhuur nog flexibel is.
De oppervlakte bedragen circa:

Singel 272 BG: 60 m2 VVO (VERHUURD)
Singel 272-1: 70 m2 + 30 m2 = totaal 100 m2 VVO (VERHUURD)
Totaal: 160 m2

Singel 272 sous: 150 m2 VVO (verwachte oplevering Q1 2024)
Singel 270 BG en sous: 120 m2 + 130 m2 = totaal 250 m2 VVO (verwachte oplevering Q1 2024)
Totaal 560 m2 VVO

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Peildatum huurprijs 1-4-2023.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
n.o.t.k.

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.n

Lees meer
+
-

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Singel 270 - 272 , Amsterdam,
Type: Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 7.790,-
Service kosten: n.o.t.k.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 250 m2
Beschikbaar vanaf: Q1 2024
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl