Singel 270, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

IN ONTWIKKELING een prachtig oud pand dat wordt gerenoveerd tot eigentijds kantoor, op een unieke locatie in het hart van Amsterdam. Verdeeld over meerdere verdiepingen en huisnummers is dit pand nog in diverse hoedanigheid in te vullen. Het pand met een vermoedelijk bouwjaar rond 1800, beschikt over diverse authentieke details en ornamenten en de prachtige kenmerken die zo typerend zijn voor de eeuwenoude grachtenpanden van Amsterdam. Met een bureau met uitzicht op de grachten heeft u straks 1 van de meeste unieke werkplekken van Nederland!

Het centrum van Amsterdam is van oudsher één van de belangrijkste en meest prestigieuze kantorenlocaties van Nederland. De Singel en de directe omgeving zijn blijvend gewild als kantorenlocatie. Vele (internationale) bedrijven van klein tot groot hebben deze locatie gekozen als huisvestingslocatie. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Travel Bird, Nibe SVV, Kas Bank en Ripe NCC.

Door de uitstekende ligging in het historisch hart van de stad is dit een aantrekkelijke locatie voor verschillende segmenten. De huidige stedelijke situatie representeert een mix in functies van kantoren, winkels, woningen, hotels en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Raadhuisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Men treft hier de tramhaltes van de lijnen 1, 2, 5, 13, 14, 17 alsmede de buslijnen 21, 170, 171 en 172 aan met directe verbindingen naar de belangrijke treinstations. Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. De reistijd naar de ring A10 is ongeveer 15 minuten.

Verdeling oppervlakte:
Zoals eerder genoemd is de oppervlakte van het gehuurde verdeeld over meerdere huisnummers en verdiepingen, waardoor verhuur nog flexibel is.
Singel 270 sous: 150,5 m2 BVO – 125,9 m2 GBO
Singel 272 sous: 167 m2 GBO – 139,1 m2 GBO
Singel 270 BG: 150,9 m2 BVO – 121,1 m2 GBO
Singel 272 BG: 74,8 m2 BVO – 53,2 m2 GBO
Singel 272-1: 116,4 m2 BVO – 93,8 m2 GBO

Huurprijs:
Huurprijs per m2 per jaar variëren van € 300,- tot € 350,- afhankelijk van de hoeveelheid m2 die worden gehuurd en de afwerking.

Opleveringsniveau
Het object wordt momenteel door de verhuurder gerenoveerd (nadat vergunning is verkregen). Het object zal casco worden opgeleverd inclusief een aantal extra voorzieningen (nader te specificeren).

Servicekosten
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Singel 270, Amsterdam
Type: Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 300,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 535 m2
Beschikbaar vanaf: Naar verwachting eind 2021
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Plattegrond

Singel 272-270 nieuw (kleur)

blueprint