Rozengracht 88, 1016 NG Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Gelegen op een fantastische zichtlocatie aan een brede en gezellige straat, ligt deze zeer ruime kantoor- annex winkelruimte van maar liefst in totaal ca. 387 m² groot, in het centrum van Amsterdam op de hoek van de Rozengracht 88 H en Tweede Bloemdwarsstraat. Het karakteristieke, herkenbare pand is een oud ABN-AMRO gebouw en ontworpen door ‘huis’ architect van ABN, Arthur Staal.

De Rozengracht ligt in hartje Jordaan en is de verbindingsweg tussen Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Maar op de Rozengracht zijn ook vele winkeltjes te vinden. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark.

Bestemming:
Enkelbestemming Centrum-3: kantoren, kantoren met baliefunctie, detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, voorzieningen en galeries.

Huurprijs:
€ 125.000,- per jaar excl. BTW.

Bereikbaarheid:
De Rozengracht ligt in het hart van de Jordaan vlak achter het Paleis op de Dam. Vanaf Amsterdam Centraal Station rijden de trams 13, 14 en 17 en bus 170 en 172 door de Rozengracht. Met de auto is de ruimte te bereiken via de Raadhuisstraat, Nassaukade en De Clercqstraat en ben je in een mum van tijd bij de ringweg A10.

Verdeling oppervlakte:
– Begane grond circa 117 m2 VVO met 2 toiletruimtes.
– Verdieping circa 135 m2 VVO.
– Souterrain circa 136 m2 VVO verdeeld in diverse ruimten, met pantry en toiletruimte.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Specificaties

Adres: Rozengracht 88, 1016 NG Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 10.417,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 387 m2
Beschikbaar vanaf: Per direct
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: A

Plattegrond

20160914-Rozengracht 88wk

blueprint