Middenweg 51-H, 1097 CE Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

IN ONTWIKKELING een prachtige oude garageloods die wordt getransformeerd tot eigentijdse (creatieve) kantoorruimte, op een unieke locatie in het hart van Amsterdam Oost. Ons renovatieplan zal een hoge mate van verduurzaming en vergroening bevatten. Door het behoud van de glazenkap-constructie zal de nieuw te creëren ruimte zijn voorzien van een prachtige lichtinval.  Een ideale werkplek met een eigen identiteit, die inspireert en om creatieve input vraagt. Een grote begane grond met open karakter maakt het mogelijk om kantoor te houden op een manier die aansluit bij de wensen en eisen van de moderne en creatieve kantoorgebruiker.

Amsterdam Oost is een stadsdeel met vele gezichten. De Oosterparkbuurt met zijn verscheidenheid aan karakteristieke grachtenpanden, de Transvaalbuurt met sobere arbeiderswoningen en het stratenplan van H.P. Berlage, de Tuindorpen Jeruzalem en Betondorp en het groene karakter van de Don Bosco buurt. De mix van verschillende culturen in combinatie met de nieuwe invloed van jonge creatievelingen heeft dit stadsdeel in korte tijd veranderd in een broedplaats voor nieuwe initiatieven. Naast de bekende bezienswaardigheden als Artis, Het Tropenmuseum, het vernieuwde Oosterpark en de multiculturele Dappermarkt vinden steeds meer nieuwe projecten hun weg naar Oost. Café, restaurant en stadsstrand Roest tussen de karakteristieke loodsen en fabrieken, het nieuwe Volkshotel met rooftopbar op de Wibautstraat en vele hippe restaurants, cafés en winkels.

Stadsdeel Oost heeft een relatief lage bevolkingsdichtheid, mede als gevolg van 2 grote parken: Oosterpark en Park Frankendael, waar de onderhavige locatie aan grenst. Oost wordt als groener en ruimer ervaren en dat is een duurzame aantrekkingskracht.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de Middenweg is goed. Het is dé verkeersader om in of uit Amsterdam te komen: de uitvalswegen zijn via de Ringweg A-10 binnen enkele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur en het Amstel Station is op 5 à 10 fietsminuten afstand. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels o.a. het Christiaan Huygensplein, recreatievoorzieningen en park Frankendael voor de deur.
Auto: Per eigen vervoer is het object te bereiken via de Ringweg A10 afslag S113 en via de middenweg in 5 minuten.
Met het openbaar vervoer: Uitstekende bereikbaarheid, vanaf Amsterdam Centraal Station met tramlijn 19 en buslijn 41 en N87. Vanaf Gaasperplas of station muiderport met buslijn 41. Met de auto geeft de middenweg makkelijk toegang tot de ring A10 oost.

Verdeling oppervlakte:
Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 1800 m2 excl. kelder van circa 85m2 en zijn te huur vanaf 400m2, waardoor verhuur nog flexibel is.

Huurprijs:
Huurprijs per m2 per jaar variëren van € 225,- tot € 300,- afhankelijk van de hoeveelheid m2 die worden gehuurd en de afwerking.

Opleveringsniveau
Het object wordt momenteel door de verhuurder gerenoveerd (nadat vergunning is verkregen). Het object zal casco worden opgeleverd inclusief een aantal extra voorzieningen (nader te specificeren).

Servicekosten
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Specificaties

Adres: Middenweg 51-H, 1097 CE Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 1.800 m2
Beschikbaar vanaf: in overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: G

Plattegrond

2. tekening bestaande situatie

blueprint