Marcantilaan 498, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Marcantilaan 498
Type: bedrijfsruimte/ kantoor
Oppervlakte: 104 m²
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 242,- per m2 per jaar / € 2.100 per maand

OMSCHRIJVING
In het door Sjoerd Soeters ontworpen gebouw De Piramides in Amsterdam West bieden wij een CASCO bedrijfsruimte aan van circa 104 m2. Het gebouw staat recht tegenover Food Center Amsterdam (de voormalige Centrale Markthallen) wat wordt her-ontwikkeld tot een mooie woonwijk (1700 woningen!) met diverse voorzieningen, zie website Marktkwartier voor meer informatie. Met het Marcanti collega naast de deur, Food center met circa 80 bedrijven om de hoek, kinderopvang naast de deur en een grote woonwijk voor de deur is er genoeg aanloop. Buiten loopt u met 5 minuten naar de Jordaan en de mooie grachten, of met 1 minuut staat u voor de winkels en cafés van de Jan van Galenstraat.

BEREIKBAARHEID 
Voor De Piramides, aan de Jan van Galenstraat, is een bushalte voor buslijn 18 en 282. Iets verder lopen naar Admiraal de Ruijterweg (maximaal 5 minuten) vindt u tramlijn 19 of 2 minuten lopen naar Frederik Hendrikstraat tramlijn 3. Met de auto bent u via de Jan van Galenstraat binnen 5 minuten op de ring A10.

OPLEVERING
Per direct.

BETEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl

“Maatschappelijke voorzieningen, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening, bedrijven en kantoren”

OPLEVERINGSVIVEAU
CASCO oplevering. De volgende voorzieningen worden “om niet” van de vorige huurder overgenomen:

  • Pantry voorzien van wasbak;
  • 2 toiletten voorzien van fontein;
  • Isolatie plafond;
  • Wanden worden nog door de huidige huurder afgewerkt (afhankelijk van de nieuwe beoogde indeling van de nieuwe huurder);
  • Vlakke dekvloer;

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 150,- per maand (inclusief voorschot verwarming)

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.n

 

Lees meer
+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Marcantilaan 498, Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 2.100,-
Service kosten: Circa € 150,- per maand.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 104 m2
Beschikbaar vanaf: direct
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl