Marcantilaan 497, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

CASCO BEDRIJFSRUIMTE MET HORECA-BESTEMMING! in het door Sjoerd Soeters ontworpen gebouw De Piramides in Amsterdam West. Het gebouw staat recht tegenover Food Center Amsterdam (de voormalige Centrale Markthallen) wat wordt herontwikkeld tot een mooie woonwijk(1700 woningen!) met diverse voorzieningen, zie website Marktkwartier voor meer informatie.
Met het Marcanti collega naast de deur, Food center met circa 80 bedrijven om de hoek, kinderopvang naast de deur en een grote woonwijk voor de deur is er genoeg aanloop. Buiten loopt u met 5 minuten naar de Jordaan en de mooie grachten, of met 1 minuut staat u voor de winkels en cafés van de Jan van Galenstraat.

Bereikbaarheid:
Voor De Piramides, aan de Jan van Galenstraat, is een bushalte voor buslijn 18 en 282. Iets verder lopen naar Admiraal de Ruijterweg (maximaal 5 minuten) vindt u tramlijn 19 of 2 minuten lopen naar Frederik Hendrikstraat tramlijn 3. Met de auto bent u via de Jan van Galenstraat binnen 5 minuten op de ring A10.

Huurprijs:
€ 225,= per m2 per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Circa € 25,- per m2 per jaar. Definitieve voorschot servicekosten nader te bepalen.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Marcantilaan 497, Amsterdam
Type: Horeca Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 1.750,-
Service kosten: Circa € 25,- per m2 per jaar.
Oppervlakte VVO: 104 m2
Beschikbaar vanaf: Januari 2020
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ