Melkdistelstraat 94, Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

UNIEKE KANS: Verhuurder is bereid substantieel mee te investeren in de vaste inrichting van huurder.

NIEUWBOUW Op dit moment realiseren wij een prachtige woontoren gelegen in de nieuwe buurt De Vrije Kade, op het voormalige terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam Noord. Onder de 36 luxe huurwoningen wordt een prachtige horecaruimte gerealiseerd, aan het water! Met 220 nieuwe woningen in deze buurt, de aangrenzende populaire buurten Disteldorp en Van der Pekbuurt alsook de vele nieuwbouwwoningen in Overhoeks, zorgt voor een breed publiek. ’s Ochtends voor een goede kop koffie met de kinderen, ’s middags voor een goede zakenlunch en ’s avonds voor een gezellige borrel met vrienden of familie of een goed uitgebreid diner.

De vrije kade is een ontzettend leuke, dynamische en opkomende buurt met een leuke mix aan huurwoningen en middelduur/dure koopwoningen. Het voortbouwen op het industriële verleden en aansluiten bij het robuuste karakter van het gebied zijn aanleidingen voor de stoere architectuur van de buurt. De Noordelijke IJoevers zijn hot en happening en is een  interessant gebied dat aan de vooravond staat van grootste veranderingen met het gebiedsplan Oud Noord 2019 en waar de verbinding tussen de oude en nieuwe wijken steeds verder vorm krijgt. Zie o.a. https://www.amsterdam.nl/projecten/buiksloterham/overzicht/ voor meer informatie over projecten in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:
De Vrije Kade is een stoere ontwikkeling aan de Distelweg Amsterdam op de Buiksloterham op nog geen 10 minuten fietsen van het CS, 5 minuten fietsen naar de pont en op 2 minuten fietsen van de nieuwe brug die het gebied verbindt met de NDSM werf. Ook het nieuwe metrostation Noorderpark is op nog geen 5 minuten fietsen en 15 minuten loopafstand gelegen.De Vrije Kade heeft een stedelijke en industriële opzet in een autovrije omgeving. In het plan zelf zijn naast huurwoningen ook koopappartementen, eengezinswoningen en commerciële ruimtes te vinden.

Huurprijs:
€ 275,- per m2 per jaar.

Opleveringsniveau
Casco nieuwbouw. Tijdens de nieuwbouw zijn de volgende voorzieningen aangebracht in het gehuurde:
Watermeter;
Aansluiting stadsverwarming;
2 ventilatiekanalen doorgevoerd naar het dak;
Een put waar huurder een vetvang met pomp in kan plaatsen;
2 aansluitingen op riool;
Meterkast inclusief invoerbuizen t.b.v. elektra/telecom/data. Groepenkast 10 groepen, KPN telefoonaansluiting en Ziggo glasvezelaansluiting.

Servicekosten
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Melkdistelstraat 94, Amsterdam
Type: Horeca
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.200,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 140 m2
Beschikbaar vanaf: direct
Looptijd contract: in overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Plattegrond

20191010 Loodstoren begane grond

blueprint