Lindengracht 158, Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Het pand ligt in het hartje van de Jordaan in Amsterdam gelegen op de hoek van Tweede Goudsbloemdwarsstraat en Lindengracht. Het hoekpand heeft prachtige grote winkelruiten met een authentieke uitstraling. De Jordaan heeft al jaren een grote aantrekkingskracht op zowel stadsbewoners als toeristen en dagjesmensen. Wekelijks op zaterdag is er op de Lindengracht een gezellige markt. Daarnaast is om de hoek de Westerstraat waar wekelijks op maandag de Westerstraatmarkt gehouden wordt.

Huurprijs:
€ 2.975,- excl BTW per maand.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond totaal circa 73 m2 en met een trappetje bereikt u het hoger gelegen deel.

Opleveringsniveau:
Casco. Vloeren, afwerking, centrale verwarming en radiatoren worden ‘as-it-is’ verhuurd. Gedurende de huurperiode is de huurder verantwoordelijkheid voor onderhoud en reparatie van deze zaken. Het is huurder toegestaan, na toestemming van verhuurder, zaken te veranderen in het gehuurde.

Reclame:
Na akkoord van verhuurder is huurder toegestaan reclame te plaatsen op of aan het gehuurde, rekening en risico huurder en met toestemming van de gemeente Amsterdam. De huurder draagt zelf verantwoordelijkheid voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

BTW:
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

Huurindexatie :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar en op korte afstand van het centraal station. Betaald parkeren op openbaar terrein.

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Lindengracht 158, Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 2.975,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 73 m2
Beschikbaar vanaf: Mei 2021 (onder voorbehoud van verbouwing)
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: G

Plattegrond

20191004 Lindengracht 158 wk

blueprint