Lindengracht 158, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Huidige gerenommeerde Viswinkel/traiteur in de bruisende Jordaan midden op de Lindengracht, een prachtige sfeervolle winkel met eigentijdse uitstraling. De winkel is op een hoek gelegen, heeft prachtige grote winkelruiten(onlangs geheel geschilderd) met authentieke uitstraling. Het pand ligt in het hartje van de Jordaan in Amsterdam. De Jordaan heeft al jaren een grote aantrekkingskracht op zowel stadsbewoners als toeristen en dagjesmensen. Wekelijks op de zaterdag is er op de Lindengracht een gezellige markt. daarnaast is om de hoek de Westerstraat waar wekelijks op maandag de Westerstraatmarkt gehouden wordt.

Huurprijs:
In overleg.

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar met tram 3 en op korte afstand van het centraal station. Betaald parkeren op openbaar terrein.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond totaal circa 60 m2, voor toonbank en met een trappetje bereikt u het hoger gelegen deel waar u een kijkje in de keuken kunt nemen of rustig plaats kunt nemen. Langs de mooie etalage ruiten kunt u tevens plaats nemen en de typische Jordaanse taferelen bekijken of op zaterdag mensen kijken op de markt.

Opleveringsniveau:
In overleg. Huidige huurder heeft het pand prachtig afgebouwd.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Lindengracht 158, Amsterdam
Type: Gemengd
Huur / koop: Te huur
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 60 m2
Beschikbaar vanaf: juni 2020
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ