Lauriergracht 160, Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

IN ONTWIKKELING deze verborgen parel midden in de Jordaan. Verborgen achter de lieflijke grachtengevel aan de Lauriergracht, bevindt zich een oase aan ruimte in het pand zelf en in de achterbouw met prachtige open kapconstructie. De nieuw te creëren patio in de achterbouw zorgt voor een mooie lichtinval. Een ideale werkplek met een eigen identiteit, die inspireert en om creatieve input vraagt. Een grote begane grond met open karakter maakt het mogelijk om kantoor te houden op een manier die aansluit bij de wensen en eisen van de moderne en creatieve kantoorgebruiker.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de kantoorruimte is goed. Op loopafstand bevindt zich aan de Rozengracht de halte voor de tramlijnen 13, 17 en 19 richting Amsterdam West en Centraal Station. Aan de Marnixstraat stoppen tramlijnen 5, 7 en 19 richting Westerpark, Amsterdam Oost en Amstelveen. Tevens vertrekken er diverse bussen vanaf busstation Elandsgracht, onder andere richting Haarlem en Schiphol. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De Ringweg A10 is binnen tien minuten te bereiken via afslag S105.

Huurprijs:
circa € 315,- per m2 per jaar.

Opleveringsniveau
Het object wordt momenteel door de verhuurder gerenoveerd (nadat vergunning is verkregen). Het object zal casco worden opgeleverd inclusief een aantal extra voorzieningen (nader te specificeren).

Servicekosten
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Specificaties

Adres: Lauriergracht 160, Amsterdam
Type: Kantoorruimte Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 4.500,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 175 m2
Beschikbaar vanaf: 17 mei 2021
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl